Voor uw gebruikersvriendelijkheid zal de website van Hotel Mitland uw gebruikersnaam en password op deze computer opslaan. Zo hoeft u niet iedere keer in te loggen als u gebruik maakt van de website. Dit betekent dat uw password zal worden opgeslagen tot u "uitloggen" aanklikt. Ook als u internet afsluit van uw computer, uw internet browser afsluit of uw computer uitschakelt.


Let op: Als u een publieke of gedeelde computer gebruikt, kies dan niet voor de 'Blijf ingelogd' optie. Hiermee stelt u andere gebruikers van deze computer in staat uw persoonlijke gegevens in te zien. Kies altijd voor de optie om uit te loggen, voordat u de site van Hotel Mitland verlaat. Deze optie staat altijd boven aan elke pagina staat of in de 'Mijn gebruiker' sectie.

Om een reservering op te halen die niet op uw reserveringsoverzicht staat, zal u worden doorverwezen naar de pagina 'reservering wijzigen / annuleren' en bent u niet langer in de gebruikers sectie. Om terug te keren naar uw gebruiker klikt u op mijn Account$ {anchorEnd}


Wilt u 'Mijn gebruiker' verlaten en naar 'Reservering ophalen' gaan?